Remontointi ja saneeraus

Rakennamme uusia pientaloja toiveiden mukaisesti. Voimme rakentaan valmistalopaketin mukaisesti tai täysin räätälöidysti omien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Remontti voi tarkoittaa ulkonäön ja tyylin päivittämistä esimerkiksi maalauksella tai tapetoinnilla – tai perusteellisempaa uudistusta, jossa tilaa uudistetaan väliseinien muutoksilla tai vaikkapa seinän tai katon paneloinnilla. Remonttiin voi sisältyä myös sähkö- ja putkitöitä.

Kevyt pintaremontti voi myyntitilanteessa vaikuttaa merkittävästi hintaan ja myyntiaikaan. Ostotilanteessa puolestaan huoneistoremontti tekee asunnosta kodin, kun värimaailma, materiaalit ja muut yksityiskohdat saadaan vastaamaan omia mieltymyksiä.

Huoneistoremontit

Hoidamme huoneistoremontit lattiasta kattoon. Lattiamateriaalien asennukset, seinien maalaukset- ja tapetoinnit, tilojen muutostyöt sekä muut asennustyöt. Huolellisesti toteutettu pinta- tai sisustusremontti laadukkailla materiaaleilla antaa kodille lisäarvoa, lisää käyttömukavuutta ja pidentää ikää.

Kylpyhuoneremontit

Toteutamme kylpyhuone-, märkätila- ja saunaremontit alkukartoituksesta, viimeisteltyyn lopputulokseen saakka. Hoidamme kohteeseen kaikki remontissa tarvittavat materiaalit toiveiden mukaisesti. Työt tehdään kaikkien laatuvaatimusten ja standardien mukaisesti.

Kylpyhuoneremontti

Katso millaisia projekteja olemme toteuttaneet

 • Olohuone
  Vapaa-ajan asunto

  Vapaa-ajan asunto sisätiloista kuvattuna

 • Suihku-1
  Pesuhuone ja suihkutilat

  Kylpyhuone tuplasuihkulla ja leveällä laatalla. Seinään tehty syvennys ja taso minne voi laittaa esim. pesuaineet ja muuta suihkutarviketta.

 • Makuuhuone
  Makuuhuone

  Asunnon puupintainen makuuhuone

 • Kattopanelointi
  Puusta rakennettu sisäkatto
  Tyylikäs puupanelista rakennettu viistossa oleva sisäkatto ja hirsiseinä.
 • Portaikko
  Portaikko
  Metallikehikkoinen portaikko ja puusta valmmistettu porrasaskelmat.
Keittiö ja liesi

Optimoivan Nino on tehnyt meille yhden omakotitalon, sekä useammat laajat remontit eri kohteisiimme vuosien varrella. Optimoiva on jatkossakin varma valintamme luotettavana ja todella tehokkaana kokonaisvaltaisena rakentajana, jonka ylivoimainen kyky antaa vinkkejä ja tarvittaessa muokata suunnitelmia lennosta tuo tilaajille helppoutta. Suosittelemme vilpittömästi.

Risto & Roosa

Kaipaako kotisi tai vapaa-ajan asunto remonttia?

Ota rohkeasti yhteyttä niin hoidetaan remontti jämptisti viimeisteltyyn lopputulokseen.

OTA YHTEYTTÄ

Nino Passi
040 583 0683
info@optimoiva.fi


Laskutusohje

Otamme laskut vastaan ensisijaisesti verkkolaskuina